Programari

Dacă îți dorești să începi un proces de psihoterapie sau de dezvoltare personală sau pur și simplu ai vrea să afli dacă dificultățile cu care te confrunți acum își au rezolvarea cu ajutorul unui psiholog/psihoterapeut ar fi bine să te documentezi puțin citind CE PRESUPUNE PSIHOTERAPIA.
După acest pas poti afla mai multe despre MODUL DE LUCRU – condiții necesare pentru o terapie de succes.
Și mai apoi, dacă îți dorești o programare, o poți face la:

Telefon: 0723 190 769
Dacă se întâmplă să nu raspund atunci când mă suni, să știi că mă aflu intr-o ședință și din respect pentru cel cu care lucrez te voi apela eu imediat ce voi deveni disponibilă la numărul de telefon de la care m-ai apelat.

E-mail: liana.nica@yahoo.com
Ai putea să îmi lași câteva informații legate de disponibilitatea pe care o ai pentru ședințe(în ce zile și în ce intervale orare ți-ar fi confortabil să se desfășoare ședințele, urmând ca și eu să verific și să îți comunic.

ON-LINE:
Dacă locuiești în alt oraș sau în străinătate și ai vrea să lucrăm împreună, prin intermediul SKYPE trimite-mi un e-mail la adresa liana.nica@yahoo.com, specificând în ce zile lucrătoare ale săptămânii si în ce intervale orare ( ora României) poți face sedințele de psihoterapie.

Te aștept și te voi însoți cu drag în călătoria către tine însuți!

PSIHO112 – urgența PSIHICULUI tău!