Servicii

Întotdeauna există o cale mai bună să îți faci viața să arate bine din interior, nu doar din exterior. Hai să o găsim împreună!

Abordarea mea
integrativă și relațională, îmi permite să folosesc o varietate de modalități terapeutice, inclusiv abordarea sistemică, teoria psihodinamică și terapia cognitiv-comportamentală pentru a conceptualiza problemele și pentru a crea intervenții personalizate fiecărei persoane care îmi solicită ajutorul.

Astfel, ofer celor interesați

Psihoterapie si consiliere individuală

Chiar dacă ești adult, adolescent sau copil vom parcurge împreună o experiență unică în viața ta care îți va permite explorarea sentimentelor, emoțiilor a comportamentelor și a gândurilor care uneori îți crează dificultăți.

Mă voi strădui să îți înțeleg experiențele și să îți fiu alături în constientizarea care te vor conduce la definirea unor aptitudini noi si la o îmbunătățire de ansamblu a satisfacției față de viață.

Psihoterapie si consiliere de cuplu

Studiile au arătat că un cuplu nefericit, căsătorit sau nu, va aștepta aproximativ șase ani înainte de a căuta consiliere. Asumarea nu este la îndemana oricui însă devine esențială dacă cei doi protagoniști vor să își redobândească armonia în cuplu și încrederea în sine.

Într-un cadru sigur și plăcut mă voi bucura să vă fiu alături și împreună să explorăm blocajele, conflictele interioare, dorințele și nevoile diferite în cadrul relației. Veți deprinde noi abilități de comunicare și de rezolvare a problemelor care vor permite regăsirea armoniei în cuplu dar și la nivel individual.

Psihoterapie și consiliere familială

Terapia poate fi utilă în cadrul întregului sistem familial în care fiecare individ joacă un rol distinct pentru a menține progresul acestuia dar și pe cel individual.

Din păcate, există momente când familiile pot dezvolta patternuri comportamentale negative. Împreună vom alege o abordare sănătoasă, care vă va permite să vă creșteți abilitățile de comunicare și de a vă găsi soluții eficiente la problemele sau dificultățile apărute. Astfel, schimbările pozitive și redobandirea echilibrului în cadrul sistemului familial nu vor întarzia să apară.

Iată ce tipuri de servicii pot eu să îți ofer în cadrul cabinetului meu și pentru ce tipuri de problematici/dificultăți:

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ

          

COPII: Tulburări de atașament, de adaptare la situații noi( casă nouă, nașterea unui frățior, deces divorț), abuz psihologic și/sau fizic, stres posttraumatic, anxietate, ticuri, fobii, enuresis, encoprezis.
ADOLESCENȚII: dificultăți în relația cu părinții sau cu alți adolescenți, bulling, adaptarea la situații de divort, doliu, depresie, anxietate, atacuri de panica, bulimie, anorexie, somatizare
ADULȚI: Stres posttraumatic, depresie, anxietate, tulburări de somn, atacuri de panică, divorț, doliu, autocunoaștere și dezvoltare personală

PSIHOTERAPIE DE CUPLU, PARENTING ȘI PSIHOTERAPIA DE FAMILIE

Consiliere premaritală, consiliere si psihoterapie în situații de criza, consiliere pre și/sau post divorț, dezvoltarea relațiilor de atasament în sarcină și după naștere, dezvoltarea relației mamă/tată-copil abordarea depresiei post-partum, deprinderea rolurilor parentale și a adaptării la caracteristicile individuale ale copilului în fiecare etapă de dezvoltare

TERAPIA ON LINE

Serviciile de consiliere și psihoterapie se pot desfășura în anumite situații și online(utilizând Skype).
De exemplu, dacă locuiți în străinătate sau în afara Bucureștiului și în orașul dumneavoastră este dificil să găsiți un terapeut, sau dacă în programul dumneavoastră apar schimbări neașteptate și nu puteți ajunge la ședința programată în cabinet, sau în orice altă situație care nu vă permite deplasare

Te aștept și te voi însoți cu drag în călătoria către tine însuți!